Igrači Granade očekuju premije od Reala

Igraju protiv Barcelone

Igrači Granade očekuju premije od Reala

Midhat Šljivak

Barcelona i Real Madrid vodiće u zadnjem kolu Primere borbu za naslov prvaka Španije. Dva najveća španska kluba u posljednjem ovosezonskom kolu imaju lagana gostovanja, gdje ne bi trebali imati problema.

Barcelona gostuje Granadi, koja je sačuvala status i društvu najboljih i jedini im je motiv eventualna premija od strane Reala za eventualno iznenađenje.

Hrvatski golman Ivan Kelava, koji čuva mrežu ovog tima, najavio je mogućnost premiranja.

"Slavili smo opstanak i nismo dobro trenirali, ali saigrači su mi rekli da je to sasvim normalno. Iako nismo dobro radili, možda bi nam Real mogao ponuditi bonuse da zaustavimo Barcelonu", rekao je Kelava.

Kraljevi će gostovati u La Coruni kod Deportiva. Tim Zinedinea Zidanea vjerovatno neće imati problema, te će čekati kiks Barce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za sada su Katalonci bod ispred Reala...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije