Barcelona ugrađuje nevjerovatnu klauzulu u Neymarov ugovor

Dogovor postignut

Barcelona ugrađuje nevjerovatnu klauzulu u Neymarov ugovor

Teme:

Brazilski fudbaler Neymar će, prema pisanju vrlo pouzdanog Mundo Deportiva, uskoro potpisati novi ugovor sa Barcelonom.

Neymaru je Barcelona ponudila ugovor do 2021. godine u koji je ugrađena nevjerovatna otkupna klauzula od čak 220 miliona eura, koliko bi potencijalni kupac morao izdvojiti da dovede ovu superzvijezdu.

Mundo Deportivo piše da su se Barcelona i Neymar već dogovorili oko ovog ugovora, te da će on biti potpisan nakon završetka sezone.

Barcelona se na ovaj potez odlučila nakon što su se vodeći ljudi kluba uvjerili da je interes Manchester Uniteda i PSG-a za Neymara zaista ozbiljan, ali će ih novi ugovor definitivno 'ohladiti'.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neymar će tako postati drugi fudbaler sa najvećom otkupnom klauzulom, a veću ima samo Messi (250 miliona eura).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi