21

Komentari (21)

Dino_2000
Kada vjeru praktikuje javna ličnost dobija na značaju,kaže novinar,zanimljivo.
Nikoizniceg
Samo ako je religiozan posten je, samo ako je vjernik posten je? Divno, cist dokaz zasto omladina ide iz BiH: ekonomsli razlozi, religija koja se uolice u svaku sporu drustva i drustvenog zivota, uplice se u politiku. A naravno, neizostavan faktor etnonacionalne stranke... hvala vam svima.u komentarima, vi ostanite u BiH sa sakralnim objektima... a novinarima sportsporta, jedno normalno pitanje: kakva je ovo vijest? Neka bitna vijest? Neka sportska odrednica? Katastrofa...
Nikoizniceg
Ekonomski* Uplice*
Emir
Treba klub zabraniti igracima, uposlenicima kluba i strucnom stabu da u oficionalnoj opremi kluba obavljaju javno molitvu.
hordas1987
U cemu je problem ako su obavili molitvu u opremi kluba?Ne bi ti smetalo da su otisli u kafanu ili diskoteku u opremi kluba ali posto klanjaju tako to jel' nije uredu?
Avayan
MI SMO FK SARAJEVO.... FK SARAY... MUSLIMANSKI KLUB UVIJEK BILI!!!! I NEK KLANJAJU, NADAM SE DA ĆE IH VIŠE BITI.... INSHALLAH!!! A BRANIT NEĆE NIKO I NE SMIJE!!!!! SIKTER KJAFIRU!!!!
Zoilomas
MOLIM?? DAJ BA MALI ODSISAJ
Avayan
ŠTA MOLIŠ!? ŠTA JE BA! NE SVIĐA TI SE!? RAZGULI!!!! ENO NAVIJAJ ZA HNK ŽELEZNIČAR ILI SVINJSKI!!! BUJRUM
Reprezentativac
Ma naserem ti se usta @Emir
Nikoizniceg
A svi vi, koji ste ovog momka napali, pokazujete zasto smo zatupljeni, i zasto nikada necemo napredovati ni u jednoj sferi... bez obzira na ovo sto je on napisao... pozdrav za vas, kjafire, koji ne postujete misljenje drigoga, a sveta knjiga to propisuje, koji ga vrijedjate da je kjafir jer drugacije misli... zapravo ste vi kjafiri...
Dino_2000
@Nikoizniceg Mi smo odavno zaglavili i nema nam spasa.Vidiš ti da ono tipka velikim slovima sve ti je jasno,glava kockasta,nema većeg vjernika,garant se ne kocka,i ne bi sutra otišao u Njemačku,jer je tamo bluda i previše, a stotine hiljada takvih svoju sreću traži baš tamo,zaklinju se u Tursku koja nam nikad ništa nije ni pomogla i tako dalje.Zato jaro opusti se.
Nikoizniceg
I to sto kazes...
Benjamingst
U NBA imas igraca koji klanjaju kad izadju iz igre u tunelu.... kad bi zabranio tako nesto ovdje je krivicno dijelo. 2003 godine jedan Arap inzinjer gdje sam radio, a novi manager koji je zabranio Arapu da ide na Dzumu namaz Petkom... tuzio I dobio oko 2 miliona ostete... inace sam radio nocnu on je od 6am do 6pm...
Alpasinacxx
Vozdra Kusturica, šta mai
Emir
Dapace i to bi mi smetalo jer kada nose opremu kluba oni predstavljaju klub i kao takvi moraju se ponasati po kodeksu.
Emir
Muslimanski klub kojeg je osnovala UDBA?
Emir
Bas me tvoj ahlak zbilja dotice, zaista impresivno.
Emir
Poredis naprednu, uredjenu i civilizovanu zemlju za epicentrom Balkanskog barbarizma?
Analiticar
Lijepo od njih. Trebao bi se njihov sef malo ugledati na njih. On Boga/Allaha spominje samo u psovkama.
Benjamingst
Tipican je on Podrinjac. Njegov Babo Allahrahmetil je bio vijernik I posten, a inace su moje komsije u Janji bili....
VelaHavle
Analiticaru jbo ti Hus mamaru
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.