Igrači Katara poveli 2:0, a onda doživjeli nesvakidašnju situaciju u Abu Dhabiju
Katar je poveo s 2:0 i na pragu je da se plasira u finale Azijskog kupa

Gađali ih cipelama

Igrači Katara poveli 2:0, a onda doživjeli nesvakidašnju situaciju u Abu Dhabiju

E. Škorić

Katar i Ujedinjeni Arapski Emirati u Abu Dhabiju igraju polufinale Azijskog kupa.

Katar je u prvom dijelu stigao do dva pogotka i za sad je na putu da se plasira u veliko finale, gdje se već nalazi Japan.

Poveli su igrači katarske reprezentacije u 22. minuti kada je Khoukhi na asistenciju Afifa pogodio za 1:0, a samo 15 minuta kasnije bilo je 2:0.

Afif je opet asistent, ovaj put Almoez strijelac, a u Abu Dhabiju je nastao muk i veliko razočarenje jer je njihova selekcija već tada bila na pragu poraza.

Nezadovoljni navijači su potom počeli da skidaju obuću i da njome gađaju igrače Katara koji su iza gola slavili velikih 2:0,

Trent gađanja cipelama počeo je u Teheranu kada su iranskog predsjednika Hassana Rohanija po povratku iz New Yorka napali demonstranti, a jedan od okupljenih bacio je cipelu na njega.

Top Komentari

Heller
šta drugo očekivati od divljaka
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi