Ponuda koja se ne odbija: Zidane će za četiri godine zaraditi 200 miliona eura?
Zizu je mnoge šokirao odlukom da napusti Real Madrid nakon što je s ovim klubom tri godine zaredom osvojio Ligu prvaka

Katar želi francuskog stručnjaka

Ponuda koja se ne odbija: Zidane će za četiri godine zaraditi 200 miliona eura?

Endin Čaušević

Francuski stručnjak Zinedine Zidane šokirao je fudbalsku javnost odlukom da napusti klupu Real Madrida.

Zidane je s Realom čak tri puta zaredom osvojio Ligu prvaka, ali je na iznenađenje mnogih na kraju ove sezone odlučio da napusti kraljevski klub. Francuski stručnjak je poručio da jednostavno osjeća da se više ne uklapa u ekipu Real Madrida i sva dešavanja u klubu, te da je došlo vrijeme za promjenu.

O tome gdje će Zidane nastaviti svoju trenersku karijeru sigurno će se špekulisati u narednom periodu, a pomalo nevjerovatne vijesti stižu iz Španije. Naime, Football Espana objavila je danas da Zidane ima već jednu ponudu na stolu koju će teško odbiti.

Navodno, Zidane bi uskoro mogao postati selektor Katara, a ponuđeno mu je čak 50 miliona eura godišnje. Katar želi da se u dobrom izdanju predstavi na Mundijalu za četiri godine, a vjeruju da je Zidane idealno rješenje za njih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko sada već bivši trener Real Madrida odluči da prihvati ovu nevjerovatnu ponudu onda bi za četiri godine na klupi Katara mogao zaraditi čak 200 miliona eura. Zidane još uvijek nije dao svoju konačnu riječ što se tiče ove ponude.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi