Igrači PSG-a ismijavali Haalanda nakon utakmice, ali je jedan igrač odbio da učestvuje u tome

Kapa do poda za Cavanija

Igrači PSG-a ismijavali Haalanda nakon utakmice, ali je jedan igrač odbio da učestvuje u tome

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su se plasirali u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su na svom terenu pobijedili Borussiju Dortmund sa 2:0.

Dortmund je u prvoj utakmici slavio sa 2:1, a junak utakmice bio je Erling Haaland. No, mladi Norvežanin je napravio veliku grešku jer je pred sinoćnji meč govorio da je Pariz njihov grad i to mu se obilo o glavu.

Nakon prvog gola kojeg je sinoć postigao Neymar on je provocirao Haalanda imitirajući njegovu proslavu gola, ali se igrači francuskog kluba nisu zaustavili na tome.

Igrači PSG-a su se nakon utakmice slikali u pozi u kojoj Haaland slavi golove, a ismijavanje napadača Dortmunda nastavilo se i u svlačionici. No, francuski mediji prenose da nisu svi igrači PSG-a učestvovali u tome.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

L'Equipe piše da je Edinson Cavani jedini igrač PSG-a koji sinoć nije htio da ismijava Haalanda, te je odbijao da se fotografiše s ostatkom ekipe nakon plasmana u četvrtfinale.

Image

Top Komentari

zvjezdan10
mali na sceni jednu sezonu tek i već nabio komplekse naftašima
14 2
rajvosa46
Pa evo i jos nekoliko njih na slici je normalno sjedilo ili stajalo.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi