Musemić nakon meča

"Igrači su mi kod 11 razlike rekli da nam ne treba pritisak, e pa sad je pritisak"

Fudbaleri Sarajeva i Širokog Brijega danas su odigrali meč bez golova na Koševu.

Strateg Bordo tima Husref Musemić na press konferenciji nije bio pretjerano zadovoljan i rekao je sljedeće:

"Znali smo da će biti teško, Široki se dobro branio. Prvo poluvrijeme je odigrao dobro, ali u drugom smo dominirali. Nismo zabili gol i to je to. Tako je to u sportu. Naravno da sam nezadovoljan, naša prednost se topi. Kod 11 bodova razlike sam rekao igračima da ima još da se igra, a oni su rekli da ne treba stvarati pritisak, e sada je pritisak".

"Imamo još četiri boda prednosti i vidjet ćemo. Kroz razgovor i rad moramo ohrabriti ekipu. Sve je moguće. Zašto mi ne bismo mogli dobiti u Tuzli? Sada je sve u našim rukama", dodaje strateg tima s Koševa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
Ha ha ha radi guza,Zrinja nabio komplekse
1 9
Analiticar
Mnogi su me napadali kada sam pisao da je ovaj (ne)covjek najveca i jedina sansa Zrinjskog. Sada i sami vidite da je tako
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi