Igrači Troglava: Stanje u klubu je katastrofalno
FOTO: Bug.ba

Saopćenje za javnost

Igrači Troglava: Stanje u klubu je katastrofalno

E. Škorić

Igrači Nogometnog kluba Troglav iz Livna izdali su priopćenje u kojem javnost upoznaju s trenutnim stanjem u klubu te uvjetima rada prve ekipe koja se natječe u Prvoj ligi Federacije BiH. 

Prema priopćenju, stanje u klubu je katastrofalno, u radu Uprave NK Troglav aktivno sudjeluju samo tri osobe od, kako kažu, mnoštva njih koji se pasivno ponašaju i iz njima samo znanih razloga drže te pozicije mada ništa nisu uradili u korist kluba već dugo.

 

 Kako se dalje navodi ,NK Troglav se nalazi u teškoj financijskoj situaciji a igračima je klub dužan primanja još iz prošle natjecateljske sezone. 

"Unatoč brojnim obećanjima od strane Uprave,unatoč brojnim otrcanim frazama tipa "bit će“,stanje se ni dan danas ne mijenja. Tko je kriv za ovakvo stanje u klubu?Krivnja je podijeljena na nesposobnu Upravu, koja u godinu i pol dana djelovanja u ovakvom sastavu nije uspjela podići klub na višu razinu te naći adekvatne izvore financiranja“, istakli su igrači. 

Isti se osvrću na nedavne izjave pojedinih članova Uprave u emisijama emitiranim preko lokalnih radio postaja gdje su se prema njima iznijele notorne laži o sjajnoj situaciji u klubu. 

"Zato,gospodo,mi igrači želimo vaš odlazak jer niste sposobni voditi ovaj klub i kao takvi bi ste trebali odstupiti sa svojih funkcija koje (ne)obnašate“, stoji u priopćenju igrača.

 

Osim Uprave NK Troglav za igrače ovog kluba drugi krivac je sama Općina grada Livna koja sukladno svojoj zakonskoj obvezi mora biti glavni sponzor NK Troglava, mada je ista prema njihovim navodima"slijepa na zdrave oči“ kad je u pitanju NK Troglav. "Unatoč obećanjima te iste Općine pri završetku posljednje natjecateljske sezone u kojoj je NK Troglav osvojio 


Jedinu svijetlu točku u svemu ovome igrači vide u novoosnovanoj navijačkoj skupini zvanoj Konjica, koja svojim navijanjem podupire klub i u dobru i u zlu te im se i u priopćenju zahvaljuju. 

 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na kraju priopćenja igrači stavljaju pod upitnik odigravanje slijedećih susreta ovog nogometnog kluba

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.