Igrači Watforda: Ako Mazzarri ostane, mi idemo
Foto: EPA

Klub ih poslušao

Igrači Watforda: Ako Mazzarri ostane, mi idemo

Midhat Šljivak

Igrači londonskog Watforda jasno su poručili rukovodstvu kluba da ne žele više sarađivati sa italijanskim trenerom Walterom Mazzarrijem.

Veliki broj fudbalera ovog tima otvoreno su zatražili odlazak Italijana s mjesta menadžera, a ako se to ne desi, najavili su da će napustiti klub ovog ljeta.

Navodno, igrači Watforda nisu zadovoljni načinom na koji se Mazzarri odnosi prema njima. Odbijaju mu poslušnost i nemaju namjeru više igrati fudbal pod njegovim vodstvom.

Walter Mazzarri je Watford preuzeo u ljeto prošle godine. Iako ima trogodišnji ugovor, konstantno se pisalo o njegovom odlasku, što se na kraju i desilo i klub je Italijanu danas uručio otkaz.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rukovodstvo kluba, prema nekim informacijama već traži njegovu zamjenu, a na klupi bi rado vidjeli Claudija Ranierija.

Watford je trenutno na 16. mjestu Premiershipa i samo su pukom srećom i zahvaljujući bodovima iz prvog dijela sezone, uspjeli da sačuvaju status premijerligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi