Igračice SFK 2000 za primjer: Nakon priprema očistile Igman i pokazale društvenu odgovornost

Igračice SFK 2000 za primjer: Nakon priprema očistile Igman i pokazale društvenu odgovornost

E. Škorić

Igračice SFK 2000 Sarajevo okončale su desetodnevne pripreme na Igmanu. Izabranice Samire Hurem u proteklim danima naporno su radile, kako bi se adekvatno pripremile za sve izazove u novoj sezoni i UEFA Ligi prvaka za žene.

Nakon posljednjeg treninga na Igmanu naše fudbalerke su tradicionalno očistile ovu planinu i prostor na kojem su trenirale, te su skupile i bacile smeće i na taj način pokazale društvenu odgovornost i poslale su poruku svim građanima, koji posjećuju bh. planine da učine isto.

Očuvanje prirode i zdrave okoline je od velike važnosti, a naše fudbalerke su svjesne svoje društvene odgovornosti koju aktivno sprovode.

U sklopu priprema SFK 2000 Sarajevo za nadolazeće susrete, osvajačice duple krune u BiH odigrat će utakmicu 21.7. protiv prvakinja Crne Gore, ŽFK Brežnica, koja će se igrati u Trening Centru FK Sarajevo.

Turnir UEFA Lige prvaka za žene počinje 7. augusta, a sve informacije o rasporedu utakmica možete dobiti klikom na LINK.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi