Jasna Đoković vjeruje u odličan nastup SFK 2000 u Ligi prvaka

Igračica sarajevskog kluba

Jasna Đoković vjeruje u odličan nastup SFK 2000 u Ligi prvaka

Igračice SFK 2000 Sarajevo vrijedno se spremaju za nadolazeće utakmice UEFA Lige prvaka za žene. 

Manje od mjesec dana ostalo je do prvih utakmica, a jedna od najboljih igračica domaćeg prvenstva, reprezentativka Crne Gore, Jasna Đoković, prenijela je svoja očekivanja od predstojećih međunarodnih utakmica.

"Već dana dana smo na pripremama i mogu reći da treniramo jako kvalitetno. Poštujemo plan rada stručnog štaba na čelu sa našom trenericom i dnevno dva puta treniramo. Želimo ovaj period iskoristiti na najbolji mogući način i spremit za za sve ono što nas čeka u Ligi prvaka", rekla je Đoković, dodavši:

"Atmosfera u ekipi je sjajna. Nemamo povrijeđenih igračica i jedva čekamo utakmice. Naš cilj je jasan, želimo prolazak dalje. Što se tiče naših protivnica, ekipa iz Albanije nam je jako poznata i već dva puta smo igrale protiv njih. Predstavnice Moldavije i Estonije su nam manje poznate, ali ćemo iskoristiti sav dostupan materijal kako bi se adekvatno pripremile. Sve ekipe respektujemo i vjerujem da ćemo igrati odlično i ostvariti naš cilj."

Utakmice UEFA Lige prvaka za žene počinju 7. augusta tekuće godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi