Igračima Leicestera ne silazi osmijeh s lica

Danny Drinkwater dobio poziv u reprezentaciju

Igračima Leicestera ne silazi osmijeh s lica

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Engleske, Roy Hodgson, objavio je popis igrača za prijateljske utakmice s Njemačkom i Holandijom.

Novo ime na popisu je 26-godišnji veznjak Leicestera Danny Drinkwater, koji će tako zabilježiti prvi nastup za Gordi Albion.

Pored njega, poziv iz Leicestera je dobio i Jamie Vardy, a u reprezentaciju su se vratili i Danny Welbeck, te Daniel Sturridge.

Popis Engleske:

Golmani: Jack Butland (Stoke City), Fraser Forster (Southampton), Joe Hart (Manchester City)

Defanzivci: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Phil Jagielka (Everton), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Everton), Kyle Walker (Tottenham Hotspur)

Veznjaci: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Ross Barkley (Everton), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Danny Drinkwater (Leicester City), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City)

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Napadači: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Daniel Sturridge (Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City), Theo Walcott (Arsenal), Danny Welbeck (Arsenal)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi