Igraču Reala se gubi svaki trag nakon finala
Foto: EPA

Coentrao jednostavno nestao

Igraču Reala se gubi svaki trag nakon finala

E. Čaušević

Real Madrid je po 12. put u svojoj historiji osvojio titulu Lige prvaka nakon što je u finalu savladao Juventus sa 4:1.

Kraljevski klub je na sjajan način uspio završiti ovu sezonu osvajanjem titula Lige prvaka i prvenstva Španije. Po drugi put su ulice Madrida bile pune jer su igrači Reala u nedjelju proslaviti titulu prvaka Evrope.

Međutim, na ovoj proslavi nije bilo jednog igrača Kraljeva, a radi se o Fabiju Coentrau. Portugalski igrač nije prisustvovao proslavi ove titule i mnogi smatraju da je to znak da će ovog ljeta napustiti madridski klub. No, mnogi se pitaju gdje se nalazi Coentrao s obzirom da mu se nakon finala gubi svaki trag.

Marca je objavila da je Coentrao napustio hotel i krenuo na proslavu titulu, ali se na istoj nije pojavio. U Realu još uvijek ne znaju gdje se nalazi, ali mnogi smatraju da je Coentrao već napustio Madrid i otišao na odmor.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi