"Igraju Football Manager u stvarnosti s najvećim klubom na svijetu"

Gary Neville upozorio čelnike Uniteda

"Igraju Football Manager u stvarnosti s najvećim klubom na svijetu"

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda, Gary Neville, oglasio se u javnost nakon što su se pojavile priče da će Jose Mourinho bez obzira na rezultat ovog vikenda dobiti otkaz.

Atmosfera u redovima Crvenih đavola nije kako se očekivalo, a rezultati su još gori od toga. Već nekoliko sedmica Mourinho se nalazi na ogromnom udaru javnosti, te se uveliko špekuliše o tome da su čelnici engleskog velikana odlučili uručiti otkaz Portugalcu nakon ovog kola.

United pred reprezentativnu pauzu očito želi nešto da mijenja, te dobije na vremenu za dovođenje novog trenera. Međutim, ovom idejom nisu oduševljeni baš svi, a posebno Neville koji je žestoko kritikovao čelnike kluba za koji je nekada igrao.

"Volim ovaj klub do smrti, ali nešto se mora mijenjati i to nije menadžer. Jose Mourinho će dobiti ogromu podršku od sviju, a posebno od mene. Problem je dublje u klubu i to se već dešava nekoliko godina. Igraju Football Manafer u stvarnosti s najvećim klubom na svijetu i to nije prihvatljivo", poručio je Neville, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Gdje su vrijednosti i principi prije svega novinara? To je sramota. Svaki trener na svijetu bi imao poteškoće u takvoj atmosferi. Nadam se da nije istina da će dobiti otkaz, ali ako jeste onda je to velika sramota. Svlačionica vodi priču u tome svemu".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Cuj najveci klub na svijetu, o jebem ti familiju kako mozes lagat! Prvo od bajerna niste veci, pa od barselone, pa od milana, kamoli od Juventusa i real madrida najveceg kluba na svijetu!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi