4

Komentari (4)

VelaHavle
E sto ne mogu kad se neko ovako ofirno gura, bez obzira sto se bore protiv Viscine plastike... odmah me podsjeti na vremena kad je Amar kupovao po nasoj ligi, i kad su ga razni Vukasovici, Bjelice, Mujici i ini dovodili do titule
Kladionicar_iz_mira
12 minuta produzeno jer su bile 3 intervencije VAR-a i lom noge Emrea Akbabe, 10 minuta mu se pomoc ukazivala. Prvo pregledaj utakmicu pa napisi clanak.
tuzlaak
Neće valjda nakarada od kluba, kojeg je stvorio i forsira diktator ,osvojiti titulu... Ljudima na tribinama bude 2000 navijača i to većinom besplatne karte od sponzora... Naprijed Galata!!!!
Gazii
namjesteno mamu vam pedersku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti