"Igram Fantasy, ali nemam sebe u ekipi. Zašto? Pa, cijena mi je previsoka"

Ivan Šubert za SportSport.ba

"Igram Fantasy, ali nemam sebe u ekipi. Zašto? Pa, cijena mi je previsoka"

E. Oštraković

Nogometaši Radnika jučer su uzeli bod na vrlo teškom gostovanju u Mostaru kod ekipe Zrinjskog.

U vrlo dobroj utakmici odbrana Radnika bila je na visini zadatka, a sjajnu utakmicu odigrao je štoper ove ekipe Ivan Šubert.

Upravo on je govorio za SportSport.ba, te je potvrdio da je jako zadovoljan osvojenim bodom u Mostaru protivm jakog protivnika.

"Možemo biti zadovoljni bodom iz Mostara, pogotovo nakon poraza od Željezničara kod kuće. Zrinjski jeste bio favorit, ali su bili malo više pod pritiskom zbog poraza od Veleža u odnosu na nas što nam je išlo u korist. Uspjeli smo tih prvih dvadest minuta da nekako izdržimo njihove napade. Kozić je u par navrata sjajno intervenisao i to nas je trgnulo pa smo i mi igrali malo bolje. Fokusirali smo se na odbranu i čekali kontranapade iz kojih se nešto i moglo desiti, ali prezadovoljni smo bodom".

Radnik je uvijek bio tvrd orah svim ekipama, a u Bijeljini se malo ko naigrao nogometa u posljednjih nekoliko godina.

"Nadam se da ćemo nastaviti tu tradiciju dobrih igara i uzimanja bodova kod kuće. Raspored je malo zgusnut, sada igramo sa Širokom Brijegom koji je odlično startao. Oni su uvijek nezgodna ekipa, ali nadam se da ćemo i mi upisati prvu pobjedu ove sezone".

Šubert je priznao da se i on oprobao kao menadžer u Fantasy Premijer ligi Bosne i Hercegovine, te je priznao da mu ne ide baš najbolje.

"Napravio sam tim, ali ova dva kola ništa nisam mijenjao. Tako da sam baš loš".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odlučio je da sebe ne stavi u ekipu, a otkrio nam je i koji je razlog toga. Također otkrio je i ko je kapiten njegove ekipe.

"Nemam sebe u ekipi. Cijena mi je previsoka, tako da sam stavio svog kolegu Novakovića. Kapiten mi je Filipović iz Zrinjskog jer se poznajemo privatno i sjajan je igrač".

Top Komentari

goku_iz_sirokog
Fantasy je dobra stvar, samo ga još malo unaprijedite i sve 5
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti