"Igramo utakmicu koju svi zajedno moramo dobiti, makar u sudijskoj nadoknadi"

Jasna poruka NK Široki Brijeg

"Igramo utakmicu koju svi zajedno moramo dobiti, makar u sudijskoj nadoknadi"

E. Čaušević

Prije skoro sedam dana Nogometni savez Bosne i Hercegovine donio je odluku da se prekida takmičenje u Premijer ligi.

Prvobitno je zbog pandemije koronavirusa odlučeno da će se mečevi 23. i 24. kola igrati pred praznim tribinama, ali ubrzo nakon toga je odlučeno da se Premijer liga prekida.

Trenutna odluka je da se mečevi u najjačem rangu bh. fudbala neće igrati do 3. aprila, ali jasno je već sada da će ta pauza biti duža. Prošlo je tačno deset dana od posljednjeg meča 22. kola, a većina igrače je u kućnim izolacijama.

Zanimljivu objavu večeras na Facebooku imao je Široki Brijeg, klub s Pecare poslao je jasnu poruku svima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Utakmica koju ćemo zajedno dobiti. Nakon što je prije točno deset dana semafor na Pecari potvrdio remi Širokog Brijega i Zrinjskog u još jednom vrlo kvalitetnom velikom hercegovačkom derbiju, nismo mogli ni slutjeti kako će nakon toga 'sve stati'. Iznenada smo promijenili teren i sada igramo utakmicu koju svi zajedno moramo dobiti. Makar u sudijskoj nadoknadi. Zato, budi odgovoran i ostani doma", poručili su iz bh. premijerligaša.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi