6

Komentari (6)

igepa
ovaj bi vjerovatno u Riu ulago svoj novac pa radi planski blizu mu kuca moze otic i doc kad hoce a svu bi mu srecu zelio da ode u Dortmund
Samkodk
Zabolime gdje ce on ici svakako je glavni promoter hrvatskog turizma zajedno s pjanicem. Glupi bosnjovnikad nece neke stvari skontati koju su reklamu napravili pozivanjem ronalda u dubrovnik. Jutros sam gledao podatak 150 miliona prati ronalda i sve dzabe to dzeko radii nebi me cudilo da nedobije odlikovanje od predsjednice evropskih vrijednosti koja kaze citat deset hiljada terorista sprema se za napad na hrvatsku i njjene ustaske fasisticke vrijednosti..
Joks
Smanji doživljaj, ovo je sportski portal - nemoj ići na more u Hrvatsku (ti svoju misiju ispunio!) i ne zaboravi: Džeko i Pjanić su NAJBOLJI PROMOTORI (ambasadori) BOSNE i HERCEGOVINE, a ne C.Ronaldo za kojim mene zaboli gdje će odmarati.
AmaRam4
ti bas debil, pa sta ako je reklamu napravio, da nec mozda u Neum ga zvati, uozbilji se, sto se ti ce turizma u gradovima koji izlaze na Balkanu, tu smo karina, jebo te Neum
Samkodk
Ti si debil kad.nemas u toj glavi nista kao vecina bosnjaka.
Samkodk
Glupsone ja razmisljam svojom glavom a ne kao ti ides po misljenje kod drugih zaboli me za njega definitivno radi na promociji hrvatske takozvane drzave koha na svakomkoraku sramoti bosnjake a ti u toj glavi nemas nista kao i vecina bosnjaka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.