"Igrao sam dvije utakmice sa slomljenim prstima, ali ja sam snažan dečko"

Deeney nema granicu

"Igrao sam dvije utakmice sa slomljenim prstima, ali ja sam snažan dečko"

E. Čaušević

Fudbaleri Watforda jučer su na gostovanju protiv Fulhama (1:1) u okviru šestog kola engleskog Premiershipa.

Watford je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja, a jučer su bili veoma blizu pobjede protiv Fulhama. Iako su veći dio utakmice vodili sa 1:0 na kraju je domaći tim na krilima Aleksandra Mitrovića uspio da izbjegne poraz i dođe do jednog boda.

Cijeli meč u redovima gostiju ponovo je odigrao kapiten Troy Deeney koji je imao nekoliko dobrih šansi. Deeney je bio još jednom na visini zadatka, a nakon utakmice šokirao je javnost kada je otkrio da je prethodne dvije utakmice igrao sa slomljenim prstima.

"Išao sam na snimanje gdje su mi rekali da su mi slomljeni prsti. Ipak, odlučio sam igrati protiv Manchester Uniteda i Fulhama jer mi nije ništa. Možda imam dvije ili tri kosti koje su pukle, ali tako je kako je. Ja sam momak koji može dosta toga izdržati", rekao je Deeney.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi