Transfer bomba iz Srbije: Voždovac pravi višemilionski transfer u Premier ligu
Foto: fkvozdovac.rs

Filip Stuparević puni kasu "Zmajeva"

Transfer bomba iz Srbije: Voždovac pravi višemilionski transfer u Premier ligu

U komšiluku od transfera ne zarađuju samo velikani, već i oni nešto manji klubovi. Tako će srbijanski Voždovac inkarisati ozbiljnu sumu novca od prodaje talentovanog Filipa Stuparevića.

Prema pisanju Sportskog žurnala, supertalentovani 18-godišnjak se našao na meti nekoliko evropskih klubova, ali je najkonkretniji bio engleski Watford.

Navodno je sve dogovoreno, pa će ovaj mladi napadač, koji već dvije godine nastupa za seniore Voždovca, u januaru krenuti put Engleske gdje će potpisati ugovor sa popularnim Stršljenovima.

Voždovcu će na ime obeštećenja pripasti tri miliona eura, što je transfer rekord kluba, ali i najveći transfer iz srbijanske Super lige, ako se izuzmu Partizan i Crvena zvezda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi