10

Komentari (10)

Adnanos
I ja isto sam prolazio godinama kroz depresiju samo sto sam ja morao ici na poso da bi imao od cega zivjeti.
DeeNoo
Od posla sa i pao u depresiju alj **** ga, glad je gora.
Malmi_Suomi
@Adnanos razumijem te drug 100%. Ali moram ti nešto reći tj napisati ( a yebe mi se šta će drugi pisati i misliti pišem TEBI).
Znaš u Švedskoj je drugačija stvar u odnosu na nas u BiH.
Gore se zna ko šta radi za razliku od nas u BiH.
ALI... nedostatak je isti i isto boli gdje god bio.
Imaš od mene veliki pozdrav i živ i zdrav bio još 100 godina.
Lp
Adnanos
@Malmi_Suomi Znam i razumijem - imam mnogo familije u Bosni. Samo sto sam ja tokom deprezije digao kredit od 300 000 maraka i prokockao. Sam pao sam se ubio - sam sebi kriv. I kajat cu se dok ne umrem. Ali opet kazem- sam pao sam se ubijo. Svi imamo svoje probleme a da ne umanjujemo tudje. Svakom je svoj problem najtezi.
Adnanos
DeeNoo - Nisam od posla sigurno.
Malmi_Suomi
@Adnanos 300 000 maraka???
Huhuhuhu brateeeee.
Znaš... Ima i gorih stvari u životu i od tih prokletih para i gledaj nekako , probaj da gledaš sa vedrije strane brate .
Ne kockaj više posveti se poslu i familiji ako je imaš i jbga vremenom ćeš vratiti yebene pare. Važno je da si živ, zdrav i imaš sve dijelove tijela i polaHko vratit ćeš.
Vjeruj BH BRATU da imam rođaka na heroinu koji propada zdravstveno a invalid nema jednu nogu i jednu ruku.... Šta bi rekao na To??
Ne podcjenjujem tvoje stanje , ne daj Bože ali shvati da ima sve gore od goreg.
EVO lično i konkretno ja , pored svoje invalidnosti iz rata imam utvrđen i veliki stepen PTSP-ija ali opet evo za mjesec imam 20 godina radnog staža u državnoj firmi. Sretno buraz
user1601076490
Razumijem te brate, kroz isto ja prolazim, budi jak.
Bhf111
Drzi se brate, zivot mora ici dalje kolika god bol bila
E.Car
Sa srećom i sve najbolje u životu. Svi mi vodimo neke borbe, neko teže neko lakše. Depresija je uzela maha strašno ali život mora da ide dalje, mora se živjeti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.