Jedan od najvećih talenata na svijetu pati od jake depresije, okončat će karijeru u 19. godini?

Ihattaren "nestao"

Jedan od najvećih talenata na svijetu pati od jake depresije, okončat će karijeru u 19. godini?

E. Škorić

Nizozemski reprezentativac Mohamed Amine Ihattaren razmišlja o okončanju igračke karijere.

Iako ima samo 19 godina, nogometaš Juventusa koji je na pozajmici u Sampdoriji razmišlja da okonča karijeru.

Radi se o nedvojbeno jednom od najvećih talenata na svijetu, što uostalom govori i podatak da ga je Juventus otkupio od PSV-a prošlog ljeta, ali ga je poslao na kaljenje u Sampu.

Ipak, nogometaš koji je za PSV u 74 meča dao 10 golova i koji je ranije bio na spisku bivšeg selektora Franka de Boera za mečeve Lige nacija protiv BiH, zbog borbe s jakom depresijom nakon smrti oca želi da okači kopačke o klin.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napustio je Italiju i vratio se kući u Nizozemsku, ali je pitanje hoće li uopšte nastaviti karijeru. Njegov otac je umro prije dvije godine i ovaj 19-godišnjak i dalje ne može to da podnese...

Sampdoria i Juventus nisu zauzeli službeni stav, ali se očekuje da će uskoro nešto saopštiti o priči koja je u toku i koju u Italiji mediji smatraju "misterioznom".

Top Komentari

Adnanos
I ja isto sam prolazio godinama kroz depresiju samo sto sam ja morao ici na poso da bi imao od cega zivjeti.
11 0
user1601076490
Razumijem te brate, kroz isto ja prolazim, budi jak.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi