Iheanacho seli u London?
Foto: EPA

Želi ga West Ham

Iheanacho seli u London?

Mladi napadač Manchester Cityja Kelechi Iheanacho bi od naredne sezone mogao nastupati za drugi klub u Premier ligi.

Nigerijac se kod Guardiole nije naigrao pored Aguera i Gabriela Jesusa i špekuliše se da bi nakon završetka sezone mogao preći u West Ham.

Klub iz Londona traga za novim napadačem ali nije poznato da li će Iheanacha pokušati dovesti na posudbu, ili ga kupiti od Cityja.

Iheanacho sa Cityjem ima ugovor do 2021. godine, a špekuliše se da bi ga Građani mogli prodati ukoliko stigne ponuda 'teška' 20 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nigerijski reprezentativac je ove sezone nastupio na 28 utakmica za Manchester City i postigao je sedam golova, ali je u 2017. godini samo jednom bio u startnoj postavi kod Pepa Guardiole i to protiv Burnleyja 2. januara.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi