Ikanović se razišao sa Bratstvom

Iskusn vezista napustio Gračanicu

Ikanović se razišao sa Bratstvom

Samir Mlaćo

U dosta izmijenjenom sastavu u novu sezonu Prve lige FBiH će ući i NK Bratstvo. Nusreta Muslimovića naslijedio je Nikola Nikić, a jučer je ovaj klub zvanično napustio i Eldar Ikanović (29).

Iskusni vezista se rastao sa Gračanlijama, te još uvijek nije poznato u kojem klubu će nastaviti karijeru.

"Zahvaljujem se Bratstvu i Gračanici na prelijepe četiri godine provedene u ovom gradu, te svim iskrenim prijateljima koje sam upoznao u ovom gradiću, kao i iskrenim navijačima Marokancima koji su prepoznali i podržavali sa tribina moje igre i emocije prema ovom klubu. Teško se rastati, ali vrijeme nosi svoje i traži nove izazove za svakoga, pa tako i za mene. Vidimo se nekom drugom prilikom", kazao je Ikanović na oproštaju.

Ikanović je nosio i dres Bratstva, švicarskog Thuna, te Radničkog iz Lukavca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi