Berbić novo ime u Bratstvu iz Gračanice

Dolazi iz Podrinja

Berbić novo ime u Bratstvu iz Gračanice

Novo pojačanje federalnog prvoligaša Bratstva iz Gračanice je Armel Berbić.

Ovaj doskorašnji fudbaler Podrinja iz Janje je bio najprije dogovorio sve sa Slavenom, no u posljednji čas se predomislio i na kraju prihvatio poziv tima iz Gračanice.

Da je dogovorio saradnju sa Bratstvom potvrdio je i sam Berbić, kazavši, između ostalog, kako vjeruje da će opravdati povjerenje i da će biti od pomoći svom novom klubu u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Berbić je ojačati konkurenciju u zadnjoj liniji, a u karijeri je pored Podrinja igrao još za Slaven, Goražde, Radnički, Radnik, Stupnik, te su Slovačkoj za Dubnicu i Bansku Bystricu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije