Jaranović i Musić pojačali Bratstvo iz Gračanice

Dogovorena saradnja

Jaranović i Musić pojačali Bratstvo iz Gračanice

Bratstvo iz Gračanice pojačalo je svoje redove pred novu sezonu u 1. ligi Federacije BiH.

Nakon što je za novog trenera imenovan Nikola Nikić, iz ovog federalnog prvoligaša je saopšteno da je i dogovorena saradnja sa fudbalerima Jasminom Jaranovićem i Mirzom Musićem.

Jaranović (30) je dobro poznato ime na prvoligaškim terenima. Radi se o jako kvalitetnom veznom fudbaleru koji je kroz karijeru igrao za Budućnost, Drinu, Jedinstvo, Zvijezdu, a posljednji angažman je imao u Radničkom iz Lukavca.

S druge strane, Musić (20), koji je također vezni igrač, na Luke dolazi iz novog premijerligaša Tuzla Cityja. Ranije je bio član Zvijezde, Radničkog, Slavena i Slobode.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednim danima se očekuje dolazak još nekoliko fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi