Iker Casillas objavio kraj karijere, a onda nastala ludnica na Twitteru

Jedan od najboljih golmana ikad

Iker Casillas objavio kraj karijere, a onda nastala ludnica na Twitteru

E. Čaušević

Jedan od najboljih golmana svih vremena Iker Casillas danas je zvanično završio svoju igračku karijeru.

Nakon 22 godine fudbala Casillas je odlučio da je vrijeme da okači rukavice o klin, te da se posveti trenerskom poslu. Najbolje dane svoje karijere proveo je u Real Madridu s kojim je osvojio sve što je mogao, dok je prethodnih godina branio za Porto.

Casillas je i u reprezentativnom fudbalu ostvario sve što je mogao jer je s reprezentacijom Španije bio na krovu Evrope i svijeta. S Realom je osvojio 19 titula u 16 sezona, te je sigurno jedna od najvećih legendi kluba.

Nakon što je objavio da ide u penziju mnogi poznati sportisti su mu poželjeli sreću u narednim izazovima i pokazali su koliko je Casillas zaista ostvario u fudbalu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Vi ste više Instagram i Twitter modeli nego novinari...
1 1
Pitar0g
Auuu ludila ****te
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi