Iker Casillas više nije ista osoba, djeluje neprepoznatljivo: "Moram brijati glavu, nositi naočale"

Čuveni golman Reala zabrinuo fanove

Iker Casillas više nije ista osoba, djeluje neprepoznatljivo: "Moram brijati glavu, nositi naočale"

Admin Čaušević

Iker Casillas je bez dileme jedan od najboljih golmana u historiji, ali nakon što se penzionisao prije skoro četiri godine bivši kapiten Reala prolazi kroz period pun iskušenja. Posljednja poruka koju je poslao je poprilično zabrinula njegove fanove. 

Casillas je prije nekoliko sedmica odlučio šokirati svoje fanove nakon što se ošišao na "keca" te su se mnogi zapitali šta se dešava sa čuvenim golmanom.

Sada je bivši član Reala odlučio otići korak dalje objavom fotogafija iz aviona na kojoj nosi naočare te s kačketom na glavi izgleda neprepoznatljivo.

"Osim što moram brijati glavu, sada nosim i close-up naočale", poručio je čuveni Španac te poručio da odlazi na odmor.

Neki će reći da Casillas na fotografiji iz aviona liči na osam godina starijeg Zinedinea Zidanea s kojim je dijelio svlačionicu u Realu.

Oglasi

Casillas je dugo godina bio u braku sa Sarom Carboneom, ali sa poznatom novinarkom se razveo 2021. godine i od tada se njegov život počeo mijenjati.

Od tada se počeo povezivati sa nizom djevojaka međutim nikada nije služebno potvrdio novu vezu i zvanično je i dalje "single".

Vrlo često je znao šokirati svojim izgledom, lice bi mu bilo zapušteno borama i bradom zbog čega su posebno znali biti zabrinuti njegovi fanovi.

Upravo iz tog razloga španski mediji su otkrili kako je Casillas išao na niz hirurških zahvata, a "veliki servis" liga ga je koštao oko 9.000 eura.

Naime, doktorica Marije Jose Barba Martinez je tvrdila da je Casillas obavio i modifikaciju nosa i to za cifru od oko 6.500 eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaključak kojeg je iznijela doktorica je taj da se bivši kapiten reprezentacije Španije podvrgnuo sveobuhvatnom pomlađivanju lica kako bi imao muževnije crte lica, ali sada su stigle objave kako brije glavu i nosi naočele.

Podsjećanja radi, Casillas je bio primoran karijeru završiti ranije od planiranog. Uradio je to sa 39 godina nakon što je ranije imao ozbiljnih problema sa srcem.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SactownCali
Hahaha koja komedija..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi