Ni Zidane, ni Messi ni Ronaldo: Casillas izabrao svog najvećeg svih vremena

Kad je vidio potez odmah se oglasio

Ni Zidane, ni Messi ni Ronaldo: Casillas izabrao svog najvećeg svih vremena

Admin Čaušević

Ponekad je i jedan potez dovoljan da kod mnogih riješi veliku dilemu, pravi primjer za to je Iker Casillas.

Casillas je tokom karijere igrao zajedno s mnogim, ali i protiv mnogih najvećih fudbalera u historiji. Ronaldo Da Lima, Lionel Messi, Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo su samo neki od njih.

Međutim, nakon što je vidio potez Zlatana Ibrahimovića protiv Gruzije legendarni Španac je riješio svoje dileme ko mu je najbolji ikad.

Ibrahimović je zaista fenomenalno asistirao Viktoru Claessonu pa je Casillas odmah na Twitteru napisao da je G.O.A.T., što je u prevofu s engleskog na bosanski skraćenica za najvećeg svih vremena.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Šveđanin bh. korijena se vratio u švedsku reprezetnaciju te još jednom pokazao da je klasa za sebe bez obzira što će za nekoliko mjeseci napuniti 40 godina.

Ibrinu majstorsku asistenciju pogledajte ovdje.

Top Komentari

DamirS
Svaka čast Ibri na svemu što je postigao ali samo zbog ove asistencije reći da je G.O.A.T. je smiješno. Kao prvo dodao je igraču iza ne baš tačnu loptu ali se ovaj snašao pa je nekako primirio. Kao drugo Messi je imao na stotine ovakvih i ljepših dodavanja.
3 6
dinass
Tako je,ispravno je napisati G.O.A.T.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi