Grbavica zaleđena na otvaranju drugog poluvremena

Ikić za vodstvo

Grbavica zaleđena na otvaranju drugog poluvremena

Midhat Šljivak

Sarajevo od 48. minute vodi s 1:0 na Grbavici.

Ivan Ikić je pogodio s bijele tačke na samom otvaranju drugog dijela.

Pokušaj Varešanovića glavom u ruku pogađa Galića. Sudija Šehović pokazuje na bijelu tačku, a Ivan Ikić postiže pogodak za vodstvo gostiju s Koševa od 1:0.

Odličan je ovo početak za Bordo tim koji je u finišu prvog poluvremena ostao bez Čirjaka koji je isključen zbog dva žuta kartona.

Treneri Edis Mulalić i Feđa Dudić u velikom derbiju odabrali su ove postave:

FK Željezničar: Bender, Hajdarević, Cocalić, Gasal, Štilić, Hodžić, Drina, Santos, Beganović, Galić, Vego.

Oglasi

FK Sarajevo: Šahinović, Musa, Đokanović, Varešanović, Mulahusejnović, Tomašević, Džafić, Čirjak, Drobarov, Ikić, Suljić.

Treba istaći da je Željezničar ostao bez kapitena Edina Cocalića koji je zbog povrede ruke morao napustiti meč u 20. minuti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pravdu na ovom susretu dijeli Admir Šehović. Pomagat će mu Enes Đozić i Moamer Čaušević, dok je četvrti sudija Adis Mulahasanović.

Prošle sezone sarajevski rivali odigrali su tri međusobna duela. Oba imaju po jednu pobjedu, a jedan meč je završen neriješenim rezultatom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rajvosaHz
Trpaj SIROTINJU SA GRBAVICE
5 7
Adnan tz
Po ovoj utakmici "najvećoj" u bih vodi se zasto nikad nismo bili u nekoj grupi europskog fudbala . Cisti amaterizam petorazrednih fudbalera.i ovako je u cijeloj BiH.Jedino navijacima svaka čast sto dolaze gledati ovu bol za oci
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi