Suze u očima kapitena Željezničara: Teška povreda prerano je okončala njegovo učešće u derbiju

Loše vijesti za Željezničar

Suze u očima kapitena Željezničara: Teška povreda prerano je okončala njegovo učešće u derbiju

M. Šljivak

FK Željezničar je nakon 20 minuta igre protiv FK Sarajevo ostao bez bitne karike u igri.

Kapiten Edin Cocalić doživio je težu povredu ruke. Nakon duela s Džafićem kapiten Plavih je ostao ležati na terenu i odmah je bilo jasno da nešto nije u redu.

Cocalić nije mogao nastaviti meč. Povreda je očigledno teže prirode i kapiten je u suzama napustio teren.

Umjesto Cocalića u igru je ušao Aleksandar Kosorić.

Treneri u velikom derbiju odabrali su ove postave:

Oglasi

FK Željezničar: Bender, Hajdarević, Cocalić, Gasal, Štilić, Hodžić, Drina, Santos, Beganović, Galić, Vego.

FK Sarajevo: Šahinović, Musa, Đokanović, Varešanović, Mulahusejnović, Tomašević, Džafić, Čirjak, Drobarov, Ikić, Suljić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pravdu na ovom susretu će dijeliti Admir Šehović. Pomagat će mu Enes Đozić i Moamer Čaušević, dok je četvrti sudija Adis Mulahasanović.

Prošle sezone sarajevski rivali odigrali su tri međusobna duela. Oba imaju po jednu pobjedu, a jedan meč je završen neriješenim rezultatom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...meni su suze u ocima od nekvaliteta igre na ovoj utakmici...ja bi bas volio vidjeti sta oni rade na tim treninzima,i jedni i drugi,jer nevjerovatno mi je da ni jedna ekipa ne moze duze od 10 sekundi zadrzati loptu u svom posjedu...katastrofa,nema igraca da ima 20% tacnih pasova...
4 2
realista1982
Doktorici Sebiji neka ga pregleda...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti