Sarajevo u smiraj prvog dijela ostalo s igračem manje!

Crveni karton

Sarajevo u smiraj prvog dijela ostalo s igračem manje!

E. Ganibegović

Poluvrijeme je na derbiju Željezničara i Sarajeva.

U drugih 45 minuta gosti s Koševa ući će s deset igrača.

Naime, u drugoj minuti sudijske nadoknade sijevnula je kontra Željezničara, Santos je krenuo kao brzi voz, faulira ga Čirjak i to je bio kraj za ovog fudbalera Sarajeva.

Sudija Šehović nije imao nikakve dileme i pokazao mu je drugi žuti karton i put u svlačionicu.

Opis nije dostupan.

Prvi žuti karton Čirjak je dobio deset minuta ranije nakon prekršaja nad Hodžićem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba spomenuti i to da je Musa požutio kod Sarajeva u 17. minuti nakon prekršaja nad Santosom (koji je kasnije također zaradio žuti karton), a od Šehovića je dobio posljednje upozorenje pred isključenje. 

Vidjet ćemo šta izabranici Feđe Dudića mogu u narednih 45 minuta s deset igrača, a ni s jedanaest nisu napravili ništa specijalno. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Mrs napolje bordo-smrade crveniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahahahahahahahahaha
0 9
Shaba
Ovaj Cirjak i Suljic su nam iz utakmice u utakmicu igraci manje. Prvi cesto pravi kontre protivnicima svojim glupim potezima, mada ruku na srce zna i nasima ponekad dat dobru loptu u prostor. Drugi apsolutno nespremno izgleda, ne mogu se sjetit kad je zadnji dobar sprint napravio. Evo derbi svaki napad kad primi loptu,uspori, vuce se po terenu, kasni s pasom, da ne pricam o izgubljenim loptama gdje pravi kontre protivnicima. Fedja zna najbolje al mislim da bi puno brze i bolje igrali da pomenuta dvojka ostane na klupi.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije