Ikonić 12 poena u porazu od Efesa

Pinar u seriji od dva poraza

Ikonić 12 poena u porazu od Efesa

Košarkaši Pinara poraženi su danas od Efesa na svom terenu (59:71) u okviru 22. kola TBL-a.  

Nakon što su izgubili meč protiv Fenerbahcea u prošlom kolu, igrači iz Karsiyake sada su u nizu od dva poraza, što su situacije koje su tokom ovog šampionata bile prava rijetkost.

 

Tim Gorana Ikonića bio je u podređenom položaju tokom čitave utakmice. Neki mršavi egal uspostavljen je u zadnjem periodu (11:11) u momentima kada je već sve bilo odlučeno.

 

Naš internacionalac u ovom susretu je bio među najboljim strijelcima Pinara sa 12 poena, međutim utisak je pokvario loš šut za tri poena, od 9 pokušaja Ikonić je pogodio samo jednu trojku. Imao je i 6 skokova. Najviše je postigao Batuk 20, Jovo Stanojević je pogodio za 12 poena.

 

Kod pobjednika Tunceri i Guler su postigli po 12 poena. Kinsey je dodao 12. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.