Ikonić 19 poena u pobjedi Pinara

Ikonić 19 poena u pobjedi Pinara

Midhat Šljivak

Odličnu igru pružio je danas i Goran Ikonić za Pinar Karsiyaku u okviru 13. kola turske TBL lige.

Pinar je slavio gostujuću pobjedu nad Antalyom 94:89, a naš reprezentativac je za 36 minuta na parketu ubacio 19 poena, te je imao šest asistencija i pet skokova.

Pinar je tako nakon lošeg starta sezone upisao petu uzastopnu pobjedu, te su sada na omjeru od osam pobjeda i pet poraza, te zauzimaju šestu poziciju na tabeli.

Banvit Kenana Bajramovića također je upisao pobjedu. Oni su bili bolji od Erdemira rezultatom 72:64, uz 6 poena našeg kapitena. Bivši igrač sarajevske Bosne Lance Williams ubacio je 14 koševa u ovoj utakmici.

Banvit je trenutno na drugoj poziciji sa deset pobjeda i tri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.