Ikonić 9 poena u porazu od Fenera

Pinar propustio 8 poena prednosti

Ikonić 9 poena u porazu od Fenera

Pobjedom Fenerbahcea nakon produžetka nad Pinar Karsiyakom (102:99) zaključeno je 21. kolo turskog košarkaškog prvenstva.  

Igrači Pinara odigrali su odlično prvo poluvrijeme nakon kojeg su imali 8 poena prednosti (45:53). U trećem periodu (30:18) domaći košarkaši su anulirali prednost tima iz Karsiyake. Četvrta četvrtina (17:21) donijela je produžetak (92:92) u kojem su se bolje snašli igrači Fenera.

 

Naš igrač u Pinaru, Goran Ikonić postigao je 9 poena uz jedan skok i 3 asista. Najbolji su bili Chatman sa 26 poena, 7 skokova i 6 asistencija, te Stanojević sa 22 poena, 3 skoka i 6 asistencija.

 

U timu Fenera, Bogdanović 26 poena i 5 skokova, Onan 14 poena i Preldžić 13 poena i 6 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.