Ilić: Borimo se, napravit ćemo još jednu tribinu

Prvi čovjek FK Krupa

Ilić: Borimo se, napravit ćemo još jednu tribinu

Novi premijerligaš FK Krupa našao se u velikim problemima uoči sezone u najvišem rangu bh. fudbala. 

Odnos između Krupe i Borca dodatno je pogoršan nakon što je na sjednici Velikana iz Platonove ulice odlučeno da novi premijerligaš na samom startu sezone ne smije svoje utakmice igrati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Međutim, čelnike Krupe nije pokolebao ni ovaj pomalo čudan potez Borca. Zasukali su rukave, dobili licencu za nastup u Premijer ligi BiH, a sada su odlučili do početka sezone napraviti još jednu tribinu kako bi ispoštovali sve uslove za odigravanje premijerligaških utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Napravit ćemo sve. Borimo se, vremena nema mnogo, ali stići ćemo. Radimo na tome da napravimo još jednu tribinu i još jedan teren manjih dimenzija za omladinski pogon", kazao je za SportSport.ba prvi čovjek Krupe Dragomir Ilić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti