Obavljena prozivka u FK Krupa

Počeo prvi dio priprema

Obavljena prozivka u FK Krupa

FK Krupa danas je započeo prvi dio priprema za narednu sezonu, a uoči prvog treninga u prostorijama kluba održana je i prozivka igrača. 

Na spisku trenera Slobodana Starčevića našlo se 27 fudbalara, od toga četiri novajlije. U pitanju su Ajdin Redžić, Irfan Jašarević, Zoran Milutinović i Stefan Pupovac.

Sa druge strane, banjalučki tim napustila su dvojica igrača, Nemanja Marković i Andreja Dojčinović.

Ekipa iz Krupe odlučila je da pored igračkog kadra osvježi i stručni štab, pa se tako klubu priključio i Damir Špica, proslavljeni fudbaler Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Banjalučani će prvi dio priprema obaviti u Krupi na Vrbasu, dok će drugi dio odraditi na Zlatiboru u periodu od 27. juna do 9. jula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi