Ilić nakon remija Krupe i Slobode: Tek se upoznajemo, imaćemo igru po kojoj ćemo biti prepoznatljivi

Ilić nakon remija Krupe i Slobode: Tek se upoznajemo, imaćemo igru po kojoj ćemo biti prepoznatljivi

A. Beganović

U prijateljskom susretu nekadašnji premijerligaš Krupa i Sloboda iz Mrkonjić Grada su odigrali bez pobjednika.

U dosta dobroj i efikasnoj utakmici na kraju je rezultat glasio 3:3, a Krupa je imala prednost 2:0 i 3:2.

Golovima Vidovića i Nikodinovića Krupa je na odmor otišla sa dva gola viška. Međutim, gosti su se uspjeli vratiti na 2:2, a ponovo je izabranicima Vladimira Ilića prednost donio Zagorčić. Ipak Sloboda je do kraja uspjela doći do izjednačenja.

Nakon prvog pripremnog meča "nove" Krupe za SportSport.ba je komentar dao šef stručnog štaba ovog kluba, mladi bh. stručnjak Vladimir Ilić.

"Napustili su nas svi igrači iz prošle sezone koji su osigurali ostanak u bosanskohercegovačkoj eliti. Od golmana do napadača, tako da smo na jednom novom početku. Mnogo je novih igrača, još uvijek se upoznajemo, a svaki početak je težak. Zbog toga nam naravno u pripremnim mečevima rezultat i nije u prvom planu", istakao je Ilić.

Krupa je pod vodstvom Ilića u drugom dijelu prošle premijerligaške sezone igrala otvoreno, težila je igri "za gol više", a kako kaže mladi stručnjak, tako će biti i u Prvoj ligi Republike Srspke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Bez obzira što smo ostali bez čitavog tima, naša igra se neće mijenjati. Pokušat ćemo da imamo posjed u svakom meču i da iz tog posjeda stvaramo prilike i postižemo golove. Vidjet ćemo, optimističan sam i vjerujem da ćemo imati igru po kojoj ćemo biti prepoznatljivi", zaključio je Ilić.

Na kraju dodajmo i da će Krupa u 1. kolu Prve lige Republike Srpske gostovati u Kozarskoj Dubici kod Borca.

Top Komentari

Mackintosh
Juce se ispilio, a vec posto trener. Samo u Bosni i Hercegovini, navecoj nogometnoj vukoje*ini u regiji a i sire
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi