FK Krupa i službeno u Prvoj ligi Republike Srpske

Od naredne sezone

FK Krupa i službeno u Prvoj ligi Republike Srpske

E. Škorić

Pala i konačna odluka.

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Republike Srpske na današnjoj sjednici održanoj u Banjaluci prihvatio je pravno mišljenje Komisije za propise, pa će FK Krupa u sezoni 2021/22 nastupati u Prvoj ligi RS.

Krupa je istupanjem iz Premijer lige BiH bila u nezavidnoj poziciji. Bilo je pitanje da li će tim iz Krupe na Vrbasu takmičenje nastaviti u drugom rangu bh. fudbala ili će pak morati da krene od najnižeg ranga.

Ipak, na sjednici Odbora za hitna pitanja FSRS razmatrana je novonastala situacija i na kraju je odlučeno da Krupa bude u Prvoj ligi RS, umjesto da krene iz Područne lige Banjaluka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Krupa je prije nekoliko dana krenula s pripremama. Iste će obaviti kod kuće, a za sada su dogovorene i kontrolne utakmice protiv Slobode iz Mrkonjić Grada, Dubrava, Omarske i Gorice.

Top Komentari

simin_han
Jad i čemer šta rade u fudbalskom savezu BiH .
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi