Iličić se digao 'iz mrtvih' pred meč Atalanta - PSG, objavu mu lajkao i bivši napadač Željezničara

Čovjek koji je proteklih dana velika enigma

Iličić se digao 'iz mrtvih' pred meč Atalanta - PSG, objavu mu lajkao i bivši napadač Željezničara

Ekipa Atalante itekako je oslabljena u večerašnjem susretu protiv PSG-a u četvrtfinalu Lige šampiona jer ne igra Josip Iličić. 

Za sada još uvijek nije poznato da li je povrijeđen ili je neki drugi problem u pitanju, a dok to ne saznamo njegovo odsustvo vodit ćemo kao enigmu.

I, dok se činilo da je propao u zemlju jer do njega ni jedan novinar nije mogao doći u proteklom periodu, Iličić je odlučlio pokazati da je još među živima i nekoliko sati pred meč u Lisabonu se oglasio na Instagramu.

Objavio je fotografiju svog tima uz opis 'Forzaaa'.

Mnogo ljudi ga je u rekordnom roku podržalo, a među njima je i bivši napadač Željezničara Eldin Adilović koji mu je ostavio 'lajk'.

Fotogrrafiju mu je uz nekoliko smajlija komentarisao i zvanični profil Atalante.

Inače, večerašnji duel počinje od 21.00 časova a bit će odigran na stadionu Da Luz.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Odsustvo Iličića je veliki hendikep za tim iz Bergama jer je ovaj igrač u toku sezone postigao čak 21 gol i dodao devet asistencija.

Top Komentari

tuzlaak
Zena ga prevarila...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi