Ilidžanke pretpjele poraz i u revanšu

U 2. kolu Challenge kupa

Ilidžanke pretpjele poraz i u revanšu

A. Beganović

Rukometašice Ilidže pretrpjele su u poraz i u drugom susretu 2. kola Challenge kupa, te su se tako oprostile od nastupa u Evropi.

Nakon što su juče u prvom susretu poražene od turskog Zagnosspora rezultatom 33:23, danas su Ilidžanke pretrpjele još ubjedljiviji poraz (37:16).

U prvom dijelu su rukometašice bosanskohercegovačkog predstavnika pružile solidan otpor favoriziranim Turkinjama (20:13), no u drugom su se "raspale". Postigle su samo tri gola, pa su domaće na kraju slavile sa ubjedljivih 37:16.

Najefikasnije kod Ilidže bile su Škaljić sa pet, te Pavlović i Saletović sa po tri pogotka, dok su Đoković sa sedam, te Horvat sa pet pogodaka bile najefikasnije kod Zagnosspora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi