Vrijedan potpis na Pecari, uskoro se pale motori Širokog Brijega
Ilija Bagarić ostaje vjeran Širokom Brijegu.

Prvotimac produžio ugovor

Vrijedan potpis na Pecari, uskoro se pale motori Širokog Brijega

E. Ganibegović

Danas je stigla jedna radosna vijest za navijače Širokog Brijega. Naime, standarni prvotimac tima s Pecare produžio je ugovor s timom.

U prostorijama NK Široki Brijeg danas je održana press konferencija povodom nadolazećih priprema za proljetni dio sezone.

Na konferenciji za novinare naglašeno je kako će se 18. januara održati izborna Skupština kluba.

Prozivka igrača biti će održana 9. januara kada će Širokobriježani zvanično startati za pripremama za drugu polusezonu.

Također, potvrđena je i jedna lijepa vijest za navijače tima s Pecare, a to je da je Ilija Bagarić, standardni prvotimac, potpisao novi ugovor.

Prema novom ugovoru on će u Širokom Brijegu ostati do ljeta 2025. godine.

Podsjetimo, on je ove sezone za 13 utakmica u Premijer ligi postigao četiri gola i dodao tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dijete je HNK Tomislav, kao omladinac je igrao za RNK Split i Dinamo, bio je u Rudešu, Karlovcu i Dugopolju prije dolaska na Pecaru prethodnog ljeta.

Širokog što se tiče, iza njih je sjajna polusezona u kojoj su s 36 bodova iz 19 utakmica zauzeli drugo mjesto na prvenstvenoj tabeli.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi