Karijeru nastavlja u dresu Barcelone

Ilkay Gundogan potpisao!

24

Komentari (24)

Fele
Novi Arda Turan
faris1982
HAHAHAHAH Arda Turan 2016, može, novi? HAHAHA koja si ti legenda čovjek što je bio novi bio je...
Comaa
Veliki majstor u velikom klubu
Drakula
Veliki igrac u malom klubu
faris1982
HAHAAHAHAH uf kako neku osjeti bol u predjelu kurca na tvoje mišljenje.
FudbalskiZnalac
s konja na magarca
faris1982
Evo jednog i konja i magarca....Šta kaže Suarez nije ni top 10...
FudbalskiZnalac
Ni blizu top 10, jedino ako pratiš fudbal zadnjih 5-10 godina..
bacise
De ti lijekove uzmi, nisi dobar s glavom. Hahahahahaha covjek je u top 5 napadaca, svih vremena. Jedino retardirana osoba može nesto drugo reci...
bacise
S mame ti na sestru...
FudbalskiZnalac
Vidi se da si klinac sto drka na barselonu
FudbalskiZnalac
Pravo kulturan, sigurno ti je i mama tako odgojena.
faris1982
Pa dobro hajde Znalac prosvjetli nas, ko je po tebi u top 10, haj, ja garantujem da je Suarez najbolji, sa 540 golova u karijeri, eto, iza njega je Lewa mislim da je 504 u karijeri da je dao, Benzema 457....Ko je po tebi, i pritom kad dodamo 2 zlatne kopačke, Zlatnu kopačku Eredivisie, Zlatnu kopačku Premier lige i Pichichi Trofej...Ja sam svoje argumentovao, a ti, ne znam šta ti kažem ali da mi je tvoj mozak na minutu samo da vidim kako ti razmišljaš, hahah pa ne znaš ni nabrojat 10 centarfora a kamoli reći ko je to bolji od Suareza.
FudbalskiZnalac
Vidi se koliko se razumijes u fudbal kad spominjes statistiku golova. Toliko o tome hahaha I vidi se da pratis fudbal zadnjih 5 godina, tako da nemas vise od 14-15 godina. Da ne spominjem starije igrace kao sto su Bican i Muller sa preko 800 i 700 golova u karijeri, odmah ti pobijem argumente..
faris1982
I jelde svi oni imali zlatne kopačke? Ma ja, dobro....
faris1982
I evo da ti kažem odmah koliko je bilo teško rešetati 1950-tih godina jbt, auff, stvarno, čudo neviđeno...
FudbalskiZnalac
Normalno da imaju, neki čak imaju i zlatnu loptu kojoj Suarez nije bio ni blizu lol
faris1982
DA DA, hej "Zlatnu loptu" "Zlatnu loptu" e baš me zanima kako je bila građena ta nagrada, vidi haveru, fudbal neusporediv sa fudbalom u 21.vijeku, ovdje toliko više konkurencije bilo, i opet kad dodaš da nijedan sportista od 2. vijeka a ne od 20. nema niko ni približnu historiju kao Messi, navodim ti čist primjer, a Suarez majstor 21.vijeka i golove koje je zabijao ne možeš ni zamislit, ja sam ga gledo i imam pravo to govoriti a ti koji se "gledao" Bicana i Mullera ti možda drugačije misliš.
faris1982
Da i evo gledam Muller i Suarez imaju isto golova...
FudbalskiZnalac
Imaju i osvojeno svjetsko isto sigurno hahahahah
sick_boy
Fare jesil svrsio? Top 10 hahha...
bacise
Znas li ti cobane koliko bi Suarez imao golova da je igrao u vrijeme Mullera? Jedno 1500...Kakav primat. Nadam se da djece nemaš, jer takav intelekt nije potreban čovječanstvu. ????
FudbalskiZnalac
Malo je 1500 hahah, idi prati tenis ili neki jednostavniji sport. Za fudbal si poglup.
faris1982
Čekamo osudu i ismijavanje ovog transfera...3,4 sad...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.