Ima igrača koji i ne žele igrati za Borussiju: "Nemam nikakvu namjeru da se tamo vratim"

Napadač već odlučio

Ima igrača koji i ne žele igrati za Borussiju: "Nemam nikakvu namjeru da se tamo vratim"

A. Čaušević

Borussija Dortmund je možda i najbolji klub za igranje kada su u pitanju mladi fudblaeri koji žele doživjeti potpunu afirmaciju na velikoj sceni.

Godinama unazad Signal Iduna Park je bio odskočna daska mnogim fudbalerima da ostvare transfere karijere i naprave veliki iskorak. To se ne može reći za Alexandera Isaka.

Talentovani Šveđanin je u Borussiju je stigao u januaru 2017. godine kada je švedskom AIK-u plaćen 8.6 miliona eura. Od tada je uglavnom završavao na posudbama.

Trenutno Isak nastupa za Real Sociedad i kako kaže nema nikakvu namjeru da se vrati u slavni njemački klub.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Mogu reći da je Borussija moja prošlost, a ne budućnost. Zabavljam se u Real Sociedadu i nemam nikakvu namjeru da se tamo vratim", rekao je 20-godišnji napadač.

U ovoj sezoni Isak je odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima uz učinak od 14 golova. Baskijski klub na kraju sezone može otkupiti njegov ugovor za 30 miliona eura.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi