9

Komentari (9)

Pljuc
Gluposti pišete, fudbal je kolektivni sport tako da nijedan pojedinac nije sam osvojio već klub i tim nikako trener ili igrač!
red devil mo
Eno vam Kovaca za primjer. Od izgubljene sezone uz brojne povrede kljucnih igraca na korak od titule. To ti je kad imas dominantnu ekipu u odnosu na konkurenciju.
GAziJAA___
Nek u Njemackoj uzme Schalkea umjesto Bayerna, u Spaniji Valensiju umjesto Barselone, U Engleskoj Evertin umjesto Citya, i nek osvoji naslov, onda cu mu kapu skinuti..
hasetz
Nek Messi ode u Villarreal, nek Ronaldo ode u Fiorentinu, nek Lewandowski ode u Augsburg, nek Neymar ode u Amiens, nek Hazard ode u Newcastle, itd itd. Nek dokažu klasu, i osvoje te zlatne kopačke i lopte! Eto ti paralela, kad porediš Guardiolu. Nisam njegov ljubitelj, al' zašto bi radio u slabijim klubovima, kome da se dokaže? Ostavi svu familiju i porodicu, i otiđi živjet u Etiopiju, pa pokaži da bi i od tamo znao tako pametovat, i lupat ko Maksim po diviziji.
VelaHavle
leader_of_wolves
čauševiću daj i meni ovako dobre klubove i ja cu osvajat sve redom .. glupa ti je priča!
VelaHavle
Ne, nego je tvoja prica glupa
leader_of_wolves
vidi ti bolan imena sigurno odgovara tvom izgledu , vela havle hahahaha
Dado11
Pa eto drugi imaju timove poput Man U., Liverpula, Arsenala i sl. pa osvojise kurku. Ja plitkog razmisljanja..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.