Ima li kraja pehovima: Sarajevo na Široki bez Tatara, upitan i za derbi

Ofanzivac bordo tima se žali na bolove

Ima li kraja pehovima: Sarajevo na Široki bez Tatara, upitan i za derbi · Saznajemo

Aktuelni šampion BiH, FK Sarajevo, na početku ove sezone muku muči sa povredama i izostancima važnih prvotimaca.

Problemi su počeli i ranije, pa na neke igrače trener Musemić ne može računati još od prošle sezone, a sada stižu vijesti da će na pauzu morati i Benjamin Tatar.

Sjajni ofanzivac je izuzetno važan dio tima Sarajeva od svog dolaska na Koševo, ali će u narednim danima bordo ekipa morati bez njega.

Naime, kako saznaje SportSport.ba Tatar se već neko vrijeme žali na bolove u stomaku, te je podvrgunut pregledima.

Ultrazvuk nije pokazao ništa, tačnije, nalaz je bio uredan, ali je danas urađena magnetna rezonanca, a rezultati ovog pregleda će se znati sutra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što je sigurno jeste da će Benjamin Tatar propustiti duel protiv Širokog, a upitan je i njegov nastup na gradskom derbiju. Ipak, da li će Tatar biti spreman za derbi sa Željezničarom biće poznato u narednim danima.

Ekipa FK Sarajevo sutra putuje za Čitluk gdje će biti smještena do duela sa Širokim Brijegom koji je zakazan za srijedu. Sarajevski vječiti derbi se igra u subotu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DobarDam
Bojkot se nastavlja
0 32
GMOKokosh
"Ultrazvuk nije pokazao ništa, tačnije, nalaz je bio uredan, ali je danas urađena magnetna rezonanca, a rezultati ovog pregleda će se dobiti sutra." A vi vec znate danje upitan i za derbi, ma strasni ste. Za klik bi ga pocuclali, pa se sluzite senzacionalistickim naslovima, koji nemaju veze s mozgom
27 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije