Ima li mjesta za Balea u Realu? Svlačionica je rekla svoje

Velšanin opet u centru pažnje

Ima li mjesta za Balea u Realu? Svlačionica je rekla svoje

A. Čaušević

Za Garetha Balea se ne može reći da je jedan od omiljenih igrača u svlačionici Real Madrida, piše Marca. 

Madridski list navodi da je velški fudbaler još od svog dolaska udaljen od ostalih igrača, a glavni razlog za to je jezička barijera.

Druži se uglavom s igračima koji dobro govore engleski jezik i oni su mu glavna podrška, to se posebno odnosi na Luku Modrića.

Modrić je oduvijek bio najbliži Baleu. Iako se za njih dvojicu ne može reći da su najbliži prijatelji, oduvijek su imali srdačan ili barem blizak odnos s obzirom da su bili saigrači i u Tottenhamu.

U više prilika Baleovo ponašanje je bila tema rasprava između igrača Reala, mnogi su mu prigovorili zbog nekih njegovih poteza, ali istina je da ga svi do jednog žele u timu.

O Baleovom kvalitetu je suvišno raspravljati. Kada je u formi, zdrav i motivisan uvijek bi pokazivao pobjednički mentalitet. Uostalom jedan je od najzaslužnijih za trostruko uzastopno osvajanje Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ni klupsko rukovodstvo nije promijenilo svoje mišljenje. Real nema namjeru dati Balea besplatno i vrata za odlazak u januarskom prijelaznom roku su za sada zatvorena.

Istina je da je Real spreman prodati velškog reprezentativca, ali samo po cijeni koja odgovara madridskom klubu jer iskusnog ofanzivca još uvijek smatraju profitabilnim igračem.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi