Ima nade za njega: Renato Sanches dobio ponudu
Foto: EPA

Traži ga bivši klub

Ima nade za njega: Renato Sanches dobio ponudu

M. Šljivak

Minhenski Bayern je 2016. godine za Portugalca Renata Sanchesa izdvojio čak 35 miliona eura, ali su ubrzo shvatili da su se poprilično prevarili.

Sanches se u Minhenu nije mogao sastaviti sa loptom, pa je ove sezone poslat na posudbu u Swansea, ali ni tamo nije blistao i bio je među najvećim promašajima u Premiershipu kojeg su Labudovi platili čak 8,5 miliona eura.

Mladi 21-godišnji Portugalac vraća se u Bayern na kraju ove sezone, ali na njega vjerovatno neće računati ni novi trener bavarskog kluba Niko Kovač.

Međutim, čini se kako se Sanchesu smiješi novi angažman. Želi ga njegov bivši tim Benfica i to na jednogodišnju posudbu sa mogućnošću otkupa.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sigurno je da bi ovaj veznjak možda i malo oživio u ovom klubu. Benfica je njegova prva ljubav i šansu za igru bi dobio sasvim sigurno.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi