Nagrađen za sjajnu partiju: Bivši igrač Željezničara i Sarajeva u timu kola

Postigao gol u remiju svog tima

Nagrađen za sjajnu partiju: Bivši igrač Željezničara i Sarajeva u timu kola

E. Ganibegović

Mlada Boleslav i Liberec odigrali su 3:3 u sjajnoj utakmici 22. kola češke 1. lige.

Domaći tim poveo je u 9. minuti preko Ewertona, izjednačio je Matousek u 24. minuti, da bi preokret Liberecu u 29. minuti donio bh. napadač Imad Rondić.

Matousek je povisio na 1:3 u 53. minuti, ali Mlada Boleslav preko Hlavatyja i Ewertona koji je pogodio u 92. minuti dolazi do boda.

Imad Rondić je nakon sjajne partije izabran u tim kola.

Ovo je za Rondića bio treći gol ove sezone na 22 utakmice. 

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Podsjetimo, član Libereca je od januara 2020. godine kada je stigao iz B tima Sparte Prag, igrao je još u Viktoriji Zizkov. Dijete je FK Željezničar, a igrao je još za omladinske timove Olimpika, Mladosti i Sarajeva iz kojeg je i otišao put Češke.

Za U19 reprezentaciju BiH nastupio je šest puta i postigao jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi