Juventusu su donijeli Ligu prvaka, a sada žele bivšu nadu FK Sarajevo

Kreću špekulacije

Juventusu su donijeli Ligu prvaka, a sada žele bivšu nadu FK Sarajevo

A. Čaušević

Ljetni prelazni rok je iza ugla te inostrani mediji već uveliko špekulišu o mogućim transferima tokom narednih mjeseci. 

Bivša nada FK Sarajevo, Imad Rondić bi u sljedećim sedmicama mogao realizovati transfer karijere i stići u Seriju A.

Rondića u svojim redovima želi klub koji je Juventusu donio Ligu prvaka. Radi se o Veroni koja je u posljednjem kolu Serije A otkinula bodove Napoliju i tako trasirala put Staroj dami ka elitnom takmičenju.

Ovaj 22-godišnji Sarajlija je duže od tri godine se takmiči u Češkoj. Prvo je potpisao za Slaviju iz Praga zatim su uslijedila posudba Viktoriji Zizkov.

Posljednju sezonu igrao je u Slovanu iz Libereca. U prvenstvu je bio standardan, dok je upisao i nekoliko nastupa u grupnoj fazi Europa lige.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Računajući sva takmičenja Rondić je sezonu završio sa 36 nastupa uz devet postignutih golova i šest asistencija što je bila odlična preporuka Veroni.

Na Apeninima već dugi niz godina uspješno igraju bh. fudbaleri. Zahvaljujući Džeki, Luliću, a ranije i Pjaniću naši igrači su na dobrom glasu zbog čega i ne čudi interes za Rondića.

Top Komentari

Husrefbeg22
Sve nade FK Sarajevo vise nisu u klubu? Zasto su pusteni? Obestecenje???
8 1
Gladbach77
Sto n.p.r ovakvih momaka nema u repki,,vazno je da ima za Loncara ???koja smijurija od saveza i selektora
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi